Alle recepten
Nasi met bami
Bereiding
Snijd de kippendij in blokken en marineer 10 minuten met de ketjap en 50 g Hela Nasi Goreng Delikat in de koelkast. Rijg de kippendij blokjes aan de satéprikkers.
Kook de rijst en giet af. Pel en snijd de knoflook en ui fijn. Schil de wortelen en snijd deze in kleine blokjes. Snijd de prei en rode peper in dunne ringen.
Bak de kipsate met 1 el zonnebloemolie in 10 minuten gaar.
Bak de ui en knoflook glazig in de rest van de zonnebloemolie. Voeg de prei, wortel, de rest van de Hela Nasi goreng Delikat kruiden en de helft van de rode peper toe en bak dit 5 minuten. Voeg de rijst toe en roer dit door.
Serveer de nasi met de kipsaté, de rest van de rode peper en Hela Satésaus Licht Pikant.
Tip: Week de satéprikkers 10 minuten in lauwwarm water om splinters te voorkomen.
Ingredienten
Ingredienten
Ingredienten
Ingredienten
Ingredienten
Ingredienten
Ingredienten
Ingredienten
Blijf op de hoogte
Ontvang recepten zoals deze in je mailbox.
Recepten van Hela
Ontdek de lekkerste recepten met Hela Kruiden
Lorem ipsum dolor sit amet consec tetur adipis cing elit sed do eiusmod tempor labore magna aliqua exercitation ullamco.
Desserts
Klassieke stoof met rode wijn
Met Hela Maaltijdsaus Kruidige Stoof als smaakmaker.
Desserts
Varkenshaas medaillon met aardappel champignonschotel
Met Hela Maaltijdsaus Rijke Champignon als smaakmaker.
Desserts
Gehaktballen in champignonsaus
Met Hela Maaltijdsaus Rijke Champignon als smaakmaker.