Snijd de kippendij in blokken en marineer 10 minuten met de ketjap en 50 g Hela Nasi Goreng Delikat in de koelkast. Rijg de kippendij blokjes aan de satéprikkers.
Kook de rijst en giet af. Pel en snijd de knoflook en ui fijn. Schil de wortelen en snijd deze in kleine blokjes. Snijd de prei en rode peper in dunne ringen.
Bak de kipsate met 1 el zonnebloemolie in 10 minuten gaar.
Bak de ui en knoflook glazig in de rest van de zonnebloemolie. Voeg de prei, wortel, de rest van de Hela Nasi goreng Delikat kruiden en de helft van de rode peper toe en bak dit 5 minuten. Voeg de rijst toe en roer dit door.
Serveer de nasi met de kipsaté, de rest van de rode peper en Hela Satésaus Licht Pikant.
Tip: Week de satéprikkers 10 minuten in lauwwarm water om splinters te voorkomen.