Ga naar de inhoud
  • Home
  • Shop
    • Hela Kruiden Ketchup
    • Hela Maaltijdsaus
    • Hela Dressing
    • Hela Snacksaus
    • Hela Kruidenmix
    • Hela Kruidenolie
  • Over
  • Recepten
  • Contact
  • Mijn account
  • Home
  • Shop
    • Hela Kruiden Ketchup
    • Hela Maaltijdsaus
    • Hela Dressing
    • Hela Snacksaus
    • Hela Kruidenmix
    • Hela Kruidenolie
  • Over
  • Recepten
  • Contact
  • Mijn account
€ 0,00 0 Winkelwagen

Terug naar alle recepten

Pommes paolo met biefstuk

Geserveerd Hela Maaltijdsaus Champignon als smaakmaker.

voor 4 personen

600 g vastkokende aardappels

65 g roomboter

1 el Italiaanse kruiden

400 g runderbiefstuk

3 dl Hela Maaltijdsaus Rijke Champignon

2 st. gele biet

2 st. koolrabi

200 g groene asperges

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175 graden. Borstel de aardappels schoon en snijd ze dun met een mandoline.
Smelt boter met Italiaanse kruiden en zout. Vet 4 kookringen in en vul ze laag voor laag met aardappels, telkens insmeren met gesmolten boter. Bak gaar in 35-40 minuten in de oven.
Vet 4 kookringen in vul laagje voor laagje met de plakjes aardappels en smeer ieder laagje telkens in met de gesmolten boter. Vul op deze manier de kookringen tot alle aardappels is gebruikt. Dek af met een bakpapiertje en bak ongeveer 35-40 minuten in de oven. Controleer met een scherp mesje of de aardappels gaar zijn.
Maak ondertussen de groenten schoon, snijd asperges, bietjes en koolrabi. Smoor ze in olie tot beetgaar, kruid met zout en peper.
Breng de biefstuk op smaak met zout en peper en bak tot de gewenste gaarheid. Verwarm in de tussentijd de Hela Maaltijdsaus Rijke Champignon.
Maak een sausspiegel op het bord, leg de aardappels erop. Trancheer de biefstuk en leg naast het taartje. Verdeel de groenten over het geheel.

De smaakmakers van dit recept.

Hela Maaltijdsaus Rijke Champignon 2,6 kg

€ 23,18

Bekijk product

Meer Hela recepten.

Ontdek meer smakelijke creaties – Verken onze andere heerlijke recepten en verrijk je keukenervaring!

mosterd-dille dressing kaasplateau met crudites

Kaasplateau met crudités, vleeswaren en Hela Mosterd-Dille dressing

met Hela Honing-Mosterd Dressing als smaakmaker.
Bekijk recept
honing-mosterd dressing rucola salade met geitenkaas en geroosterde bospeen

Rucola salade met geitenkaas, geroosterde bospeen en Hela Honing-Mosterd Dressing.

met Hela Honing-Mosterd Dressing als smaakmaker.
Bekijk recept

Geroosterd brood met frisse groenten en Hela Mosterd-Dille Dressing.

met Hela Mosterd-Dille Dressing als smaakmaker.
Bekijk recept
Hela Webshop

Voor Elke Foodprofessional

Alle rechten voorbehouden

✕