Ga naar de inhoud
  • Home
  • Shop
    • Hela Kruiden Ketchup
    • Hela Maaltijdsaus
    • Hela Dressing
    • Hela Snacksaus
    • Hela Kruidenmix
    • Hela Kruidenolie
  • Over
  • Recepten
  • Contact
  • Mijn account
  • Home
  • Shop
    • Hela Kruiden Ketchup
    • Hela Maaltijdsaus
    • Hela Dressing
    • Hela Snacksaus
    • Hela Kruidenmix
    • Hela Kruidenolie
  • Over
  • Recepten
  • Contact
  • Mijn account
€ 0,00 0 Winkelwagen

Terug naar alle recepten

Carpaccio van rosbief

Met Hela Maaltijdsaus Salsa Verde als smaakmaker

voor 6 personen

70 g Hela Maaltijdsaus Salsa Verde

70 g Hela Knoflooksaus met Groene Kruiden

500 g rosbief

250 g cherrytomaten

2 el olijfolie

80 g feta

2 st. little gem

Extra nodig: slagersfolie, snijmachine

Gemarineerde carpaccio van kalfsmuis, salsa verde en knoflooksaus

Bereiding

Verwarm de oven voor op 140ï‚°C. Marineer de rosbief met 60 g Hela Maaltijdsaus Salsa Verde en rol deze strak op in plasticfolie. Marineer 1 uur in de koelkast, plaats de rosbief vervolgens 3 uur in de vriezer.
Halveer ondertussen de cherrytomaten en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel 1 el olijfolie, peper en zout over de tomaten en plaats 2 uur in de oven zodat de tomaten drogen.
Snijd de rosbief bevroren in dunne plakken op de snijmachine. Leg iedere portie tussen twee velletjes slagersfolie.
Verkruimel ondertussen de feta. Snijd de little gem in kwarten en bak goudbruin met de rest van de olijfolie.
Serveer de rosbief carpaccio met de little gem, gedroogde cherrytomaten, feta, Hela Knoflooksaus met Groene Kruiden en rest van de Hela Maaltijdsaus Salsa Verde.
Tip: Serveer de little gem rauw bij de carpaccio zodat de consument deze zelf kan roosteren.

De smaakmakers van dit recept.

Hela Maaltijdsaus Salsa Verde 2,6 kg

€ 20,93

Bekijk product

Hela Knoflooksaus met Groene Kruiden 800 ml

€ 5,06

Bekijk product

Meer Hela recepten.

Ontdek meer smakelijke creaties – Verken onze andere heerlijke recepten en verrijk je keukenervaring!

mosterd-dille dressing kaasplateau met crudites

Kaasplateau met crudités, vleeswaren en Hela Mosterd-Dille dressing

met Hela Honing-Mosterd Dressing als smaakmaker.
Bekijk recept
honing-mosterd dressing rucola salade met geitenkaas en geroosterde bospeen

Rucola salade met geitenkaas, geroosterde bospeen en Hela Honing-Mosterd Dressing.

met Hela Honing-Mosterd Dressing als smaakmaker.
Bekijk recept

Geroosterd brood met frisse groenten en Hela Mosterd-Dille Dressing.

met Hela Mosterd-Dille Dressing als smaakmaker.
Bekijk recept
Hela Webshop

Voor Elke Foodprofessional

Alle rechten voorbehouden

✕