Alle recepten

Carpaccio van rosbief

Carpaccio van rosbief

Met Hela Maaltijdsaus Salsa Verde als smaakmaker

voor 6 personen

Bereiding

Verwarm de oven voor op 140ï‚°C. Marineer de rosbief met 60 g Hela Maaltijdsaus Salsa Verde en rol deze strak op in plasticfolie. Marineer 1 uur in de koelkast, plaats de rosbief vervolgens 3 uur in de vriezer.
Halveer ondertussen de cherrytomaten en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel 1 el olijfolie, peper en zout over de tomaten en plaats 2 uur in de oven zodat de tomaten drogen.
Snijd de rosbief bevroren in dunne plakken op de snijmachine. Leg iedere portie tussen twee velletjes slagersfolie.
Verkruimel ondertussen de feta. Snijd de little gem in kwarten en bak goudbruin met de rest van de olijfolie.
Serveer de rosbief carpaccio met de little gem, gedroogde cherrytomaten, feta, Hela Knoflooksaus met Groene Kruiden en rest van de Hela Maaltijdsaus Salsa Verde.
Tip: Serveer de little gem rauw bij de carpaccio zodat de consument deze zelf kan roosteren.

Ingredienten

500 g rosbief

250 g cherrytomaten

2 el olijfolie

80 g feta

2 st. little gem

Extra nodig: slagersfolie, snijmachine

De smaakmakers van dit recept.

Hela Kruiden Ketchup Curry Bio 6×300 ml

hela-kruidenketchup-curry-orginial-

Hela Kruiden Ketchup Curry <30% suiker 6×300 ml

Blijf op de hoogte

Ontvang recepten zoals deze in je mailbox.

Gemarineerde carpaccio van kalfsmuis, salsa verde en knoflooksaus

Recepten van Hela

Ontdek de lekkerste recepten met Hela Kruiden

Lorem ipsum dolor sit amet consec tetur adipis cing elit sed do eiusmod tempor labore magna aliqua exercitation ullamco.