Verwarm de oven voor op 140ï‚°C. Marineer de rosbief met 60 g Hela Maaltijdsaus Salsa Verde en rol deze strak op in plasticfolie. Marineer 1 uur in de koelkast, plaats de rosbief vervolgens 3 uur in de vriezer.
Halveer ondertussen de cherrytomaten en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel 1 el olijfolie, peper en zout over de tomaten en plaats 2 uur in de oven zodat de tomaten drogen.
Snijd de rosbief bevroren in dunne plakken op de snijmachine. Leg iedere portie tussen twee velletjes slagersfolie.
Verkruimel ondertussen de feta. Snijd de little gem in kwarten en bak goudbruin met de rest van de olijfolie.
Serveer de rosbief carpaccio met de little gem, gedroogde cherrytomaten, feta, Hela Knoflooksaus met Groene Kruiden en rest van de Hela Maaltijdsaus Salsa Verde.
Tip: Serveer de little gem rauw bij de carpaccio zodat de consument deze zelf kan roosteren.