hela_logored

Pindadel speciaal

Pindadel speciaal

Geserveerd met mayo en Hela Kruiden Ketchup Pinda

voor 1 pindadel speciaal

Bereiding

Verwarm de frituur voor op circa 190ºC.
Snijd voor het frituren de frikandel door de lengte in.
Bak je frikandel in ongeveer vijf minuten gaar. Zodra de frikandel boven komt drijven is die klaar.
Doe een flinke streep mayo in de frikandel. Vervolgens de Hela Kruiden Ketchup Pinda eroverheen.
Als laatste top je ‘m af met de gebakken uitjes.

Ingredienten

2 el Hela Kruiden Ketchup Pinda

1 el Hela Gebakken Uitjes

1 frikandel

1 frikandel

2 el mayo

De smaakmakers van dit recept.

Hela Gebakken uitjes 1 kg

 7,66

Hela Kruiden Ketchup Pinda 6×300 ml

 13,16

Ontdek nog meer inspirerende recepten met de smaakmakers van Hela.