Ga naar de inhoud
  • Home
  • Shop
    • Hela Kruiden Ketchup
    • Hela Maaltijdsaus
    • Hela Dressing
    • Hela Snacksaus
    • Hela Kruidenmix
    • Hela Kruidenolie
  • Over
  • Recepten
  • Contact
  • Mijn account
  • Home
  • Shop
    • Hela Kruiden Ketchup
    • Hela Maaltijdsaus
    • Hela Dressing
    • Hela Snacksaus
    • Hela Kruidenmix
    • Hela Kruidenolie
  • Over
  • Recepten
  • Contact
  • Mijn account
€ 0,00 0 Winkelwagen

Terug naar alle recepten

Bavette met gegratineerde aardappel

Met Hela Maaltijdsaus Bonte Peper als smaakmaker.

voor 6 personen

Hela maaltijdsaus bonte peper

50 g Hela Kruidenolie Café de Paris

4 st. witlof

1 st. brocoli

600 g vastkokende aardappelen

90 g geraspte oude kaas

4 el olijfolie

2 tenen knoflook

700 g bavette

Bavette met gegratineerde aardappel, kruidenolie café de paris en bonte peper

Bereiding

Verwarm de oven voor op 190C. Snijd de bruine onderkant van de witlof en halveer. Snijd de broccoli in roosjes.
Kook de aardappelen in 6 minuten beetgaar. Giet af en laat uitstomen.
Halveer de aardappelen en snijd deze vervolgens schuin zodat er ruitpatroon ontstaat. Verdeel de Hela Kruidenolie Café de Paris en oude kaas over de aardappelen.
Verdeel de aardappelen, broccoli en witlof over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met 2 el olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Plaats de bakplaat 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Kneus ondertussen de tenen knoflook. Bak de bavette met de knoflook en rest van de olie medium.
Verwarm in een andere pan de Hela Maaltijdsaus Bonte Peper en serveer deze bij de bavette, gegratineerde aardappelen en geroosterde groente.

De smaakmakers van dit recept.

Hela Maaltijdsaus Bonte Peper 2,6 kg

€ 21,82

Bekijk product
hela-kruidenmix-cafe-de-paris

Hela Kruidenmix Café de Paris 430 g

€ 16,48

Bekijk product

Meer Hela recepten.

Ontdek meer smakelijke creaties – Verken onze andere heerlijke recepten en verrijk je keukenervaring!

mosterd-dille dressing kaasplateau met crudites

Kaasplateau met crudités, vleeswaren en Hela Mosterd-Dille dressing

met Hela Honing-Mosterd Dressing als smaakmaker.
Bekijk recept
honing-mosterd dressing rucola salade met geitenkaas en geroosterde bospeen

Rucola salade met geitenkaas, geroosterde bospeen en Hela Honing-Mosterd Dressing.

met Hela Honing-Mosterd Dressing als smaakmaker.
Bekijk recept

Geroosterd brood met frisse groenten en Hela Mosterd-Dille Dressing.

met Hela Mosterd-Dille Dressing als smaakmaker.
Bekijk recept
Hela Webshop

Voor Elke Foodprofessional

Alle rechten voorbehouden

✕