Ga naar de inhoud
  • Home
  • Shop
    • Hela Kruiden Ketchup
    • Hela Maaltijdsaus
    • Hela Dressing
    • Hela Snacksaus
    • Hela Kruidenmix
    • Hela Kruidenolie
  • Over
  • Recepten
  • Contact
  • Mijn account
  • Home
  • Shop
    • Hela Kruiden Ketchup
    • Hela Maaltijdsaus
    • Hela Dressing
    • Hela Snacksaus
    • Hela Kruidenmix
    • Hela Kruidenolie
  • Over
  • Recepten
  • Contact
  • Mijn account
€ 0,00 0 Winkelwagen

Terug naar alle recepten

Gevulde ossenhaas

Geserveerd met kastanjechampignons

250 g kastanjechampignons

800 g ossenhaas

150 g zwarte olijven

70 g Hela Kruidenolie Classic

4 takjes tijm

Extra nodig: opbindtouw

Gevulde ossenhaas met Hela Kruidenolie Classic

Bereiding

Snijd de kastanjechampignons in plakken. Verwarm een pan met 3 el olijfolie en bak de kastanjechampignons goudbruin.
Cutter de kastanjechampignons fijn met de tijm en zwarte olijven. Breng op smaak met zout en peper.
Maak de ossenhaas schoon een snijd deze aan de zijkant in en smeer deze aan beide kanten in met de Hela Kruidenolie Classic.
Verdeel het champignon mengsel aan de binnenkant van de ossenhaas en rol op. Bind de ossenhaas bij elkaar met opbindtouw. Laat het vlees 15 minuten rusten in de koelkast en portioneer.

De smaakmakers van dit recept.

Hela Kruidenolie Classic 3 kg

€ 44,96

Bekijk product

Meer Hela recepten.

Ontdek meer smakelijke creaties – Verken onze andere heerlijke recepten en verrijk je keukenervaring!

Hamburger met Hela Tomaten Ketchup

Kipgehaktballetjes met Pinda Curry

met Hela Kruiden Ketchup Pinda Curry als smaakmaker
Bekijk recept

Gegrilde zalm salade

met Hela Honing-Mosterd Dressing als smaakmaker.
Bekijk recept
Hamburger met Hela Tomaten Ketchup

Hamburger met Hela Tomaten Ketchup

met Hela Tomaten Ketchup als smaakmaker
Bekijk recept

Over Hela

  • Bedrijfsgegevens
  • Visie & missie
  • Vacatures

Informatie

  • Algemene voorwaarden
  • Privacybeleid
  • Verzend- en retourbeleid
  • Cookiebeleid

Inspiratie

  • recepten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

✕