Ga naar de inhoud
  • Home
  • Shop
    • Hela Kruiden Ketchup
    • Hela Maaltijdsaus
    • Hela Dressing
    • Hela Snacksaus
    • Hela Kruidenmix
    • Hela Kruidenolie
  • Over
  • Recepten
  • Contact
  • Mijn account
  • Home
  • Shop
    • Hela Kruiden Ketchup
    • Hela Maaltijdsaus
    • Hela Dressing
    • Hela Snacksaus
    • Hela Kruidenmix
    • Hela Kruidenolie
  • Over
  • Recepten
  • Contact
  • Mijn account
€ 0,00 0 Winkelwagen

Terug naar alle recepten

Salade van tomaten met burrata

Met Hela Kruidenolie Knoflook Peper als smaakmaker.

voor 4 personen

1 tl Hela Kruidenolie Knoflook Peper

2 middelgrote bollen burrata

1 voorgebakken desembol

1 el Hela Kruidenmix Café de Paris

4 takjes basilicum

scheutje olijfolie

scheutje rode wijnazijn

Hela Cafe de Paris - kruidenolie knoflook peper - Burrata

Bereiding

Verwarm de oven voor op 185 graden.
Snijd de tomaten flinter dun in schijfjes en verdeel over een diepe schaal.
Maak de Hela Kruidenolie Knoflook-Peper aan met 1 dl olijfolie en een flinke scheut rode wijnazijn en schenk dit over de tomaten. Laat ongeveer 30 minuten marineren in de koelkast.
Snijd de desembol aan de bovenkant kruislings in tot bijna onderaan de korst en leg op een bakplaat.
Maak de Hela Kruidenmix Café de Paris aan met een flinke scheut olijfolie. Smeer de kruidenolie in alle snedes die je in het brood hebt gemaakt.
Plaats het brood in de voorverwarmde oven en bak het in ongeveer 15 minuten krokant.
Dresseer de tomaten harmonieus op 4 borden en beleg met een halve bol burrata.
Lepel er rijkelijk de marinade overheen en garneer met de verse basilicum.

De smaakmakers van dit recept.

Hela Kruidenolie Café de Paris 3 kg

€ 55,06

Bekijk product

Hela Kruidenolie Knoflook-Peper 3 kg

€ 55,42

Bekijk product

Meer Hela recepten.

Ontdek meer smakelijke creaties – Verken onze andere heerlijke recepten en verrijk je keukenervaring!

mosterd-dille dressing kaasplateau met crudites

Kaasplateau met crudités, vleeswaren en Hela Mosterd-Dille dressing

met Hela Honing-Mosterd Dressing als smaakmaker.
Bekijk recept
honing-mosterd dressing rucola salade met geitenkaas en geroosterde bospeen

Rucola salade met geitenkaas, geroosterde bospeen en Hela Honing-Mosterd Dressing.

met Hela Honing-Mosterd Dressing als smaakmaker.
Bekijk recept

Geroosterd brood met frisse groenten en Hela Mosterd-Dille Dressing.

met Hela Mosterd-Dille Dressing als smaakmaker.
Bekijk recept
Hela Webshop

Voor Elke Foodprofessional

Alle rechten voorbehouden

✕